Marc Leirman Timmer en schrijnwerk

 

Welkom


 

Welkom op de web site van BVBA Timmer -en schrijnwerken Marc Leirman.
Al meer dan 17 jaar staan wij klaar om al uw schrijn -en timmerwerken tot een perfect en goed einde te brengen.
Onze visie gaat verder dan het product alleen; we hebben steeds oog voor de wensen van de klant en proberen zo verder te gaan dan het klassieke "sleutel op de deur" model.

Op deze site vindt u informatie terug over het bedrijf en een overzicht van de meest courante producten en diensten die wij aanbieden.
U kan alles rustig bekijken en vergelijken.
Onze jarenlange ervaring verzekert u dat zowel het kleine precisiewerk alsook het grotere werk tot in de details perfect zal verlopen.
Indien u het product dat u zoekt niet op de site terugvindt, aarzal dan zeker niet ons te contacteren. Wij helpen u graag verder!
 

Waar We Voor Staan

Bouwen is investeren en vaak gaat het om grote bedragen. Vetrouwen is in het drijven van handel en vooral in "de bouw" zeer belangrijk.

BVBA Timmer- en Schrijnwerken Marc Leirman staat garant voor:
 • Openheid: zowel vooraf als nadien
  Wij streven bij het geven van een offerte naar een nauwkeurige weerspiegeling van de kostprijs.Er zitten geen addertjes onder het gras en extra kosten worden ofwel meeverrekend ofwel duidelijk vermeld.
 • Stiptheid & Duidelijkheid: geen ondubbelzinnigheden
  Ons doel is om tot duidelijk afspraken te komen. We plannen altijd zorgvuldig zodat uw werk of opdracht binnen een afgesproken termijn kan afgewerkt worden. Ook wanneer het onmogelijk zou lijken zijn we nooit verlegen het u te zeggen.
   
 • Samenwerking & Ervaring: Ervaring in Hoe samen te werken
  Onze openheid en stiptheid zijn de steunpilaren om samen met de architect en/of college aannemers iedere aanvaarde opdracht af te werken zoals het hoort. Ook bij problemen staan we telkens klaar om samen met u naar een oplossing te zoeken.
   
 • Opleiding & Vakmanschap
  Vakmanschap wordt in ons bedrijf hoog in het vaandel gedragen. Daarom worden alle leerlingen en werknemers steeds persoonlijk opgeleid en van dichtbij gevolgd. Zo bent u ervan verzekerd dat altijd dezelfde hoogstaande kwaliteit wordt afgeleverd.
   
 • Luisteren naar U
  We luisteren steeds naar u; vooraf, tijdens de werken en nadien. Uw mening is voor ons belangrijk! Aarzal daarom nooit ons te contacteren.
   
 • Zoeken naar Oplossingen...
  Helaas (en ik wou dat ik het kon) kan niemand toveren. Mochten er zich toch problemen voor doen dan maken wij er een punt van samen met u naar een oplossing te zoeken.
Aarzel niet ons te contacteren!
Meer info over hoe ons te bereiken kan u vinden op Contact